Πρόγραμμα Tai Chi Chuan

Πρόγραμμα Μαθημάτων

Προς όλους τους νέους φίλους του Yin Yang Tai Chi

Αγαπητοί φίλοι, λόγω της έκρυθμης κατάστασης που έχουμε περιέλθει εξ αιτίας της Covid19, για την τρέχουσα περίοδο 2021 – 22 τα μαθήματα θα αρχίσουν σε εξωτερικό χώρο. Θα πραγματοποιούνται στο λόφο του Φιλοπάππου και συγκεκριμένα στο λόφο των Νυμφών στην αρχαία Πνύκα.

Η περσινή εμπειρία μας δείχνει πως αυτή είναι η καλύτερη επιλογή. Ο λόφος των Νυμφών είναι ένα πανέμορφο πευκόφυτο μέρος και η ενέργεια που αποπνέει, μοναδική.

Τα μαθήματα δεν μπορούν να γίνουν στον εσωτερικό χώρο της σχολής διότι οι συνθήκες που επιβάλλονται είναι εντελώς εκτός πλαισίου και λογικής του Tai Chi. Αυτό, απευθύνεται σε ελεύθερους ανθρώπους και χάνει την ουσία του όταν προσπαθήσει κανείς να το ασκήσει με μάσκα και διάφορους άλλους περιορισμούς. Αυτό δε σημαίνει φυσικά ότι εμείς θα πάψουμε να προσέχουμε και να τηρούμε τα  μέτρα ασφαλείας.

Κατά τη διάρκεια της σεζόν είναι πιθανό να υποχρεωθούμε σε εναλλακτικές λύσεις, λόγω του καιρού για τις οποίες θα αποφασίσουμε από κοινού (και υπάρχουν πολλές).

Η περσινή εμπειρία μας έδειξε πως οι αντίξοες συνθήκες είναι ιδανικές για να κάνουν αποδοτικότερες την εξάσκηση και την μάθηση αλλά και να δημιουργήσουν δυνατές ανθρώπινες σχέσεις και φιλίες.

Το πρόγραμμα των αρχαρίων ξεκινά την Δευτέρα 13/9/2021

Πρόγραμμα αρχαρίων

Δευτέρα 6:45 – 7:45  μ.μ. Tai Chi
Τετάρτη 6:45 – 7:45  μ.μ. Tai Chi
Παρασκευή 6:45 – 7:45  μ.μ. Chi Kung

Πρόγραμμα προχωρημένων

Δευτέρα 6:45 – 7:45  μ.μ. Tai Chi
Τετάρτη 6:45 – 7:45  μ.μ. Tai Chi
Παρασκευή 6:45 – 7:45  μ.μ. Chi Kung

* το πρόγραμμα είναι προσωρινό και μπορεί να αλλάξει σύμφωνα με τις ανάγκες των ασκούμενων

Τιμές – προσφορές

  • Πλήρες πρόγραμμα, Tai Chi Chuan & Chi Kong: 50€ / μήνα
  • Πρόγραμμα Chi Kong: 30€ / μήνα (4 μαθήματα το μήνα)
  • Ειδικές τιμές για άνεργους και φοιτητές
  • Ετήσια σούπερ προσφορά 350€ για όλη τη σεζόν* (πληρωτέο σε 2 δόσεις )